Skip to content

Anmeldelser af

Achievement Clinic

 

Tjek gerne vores Trust Pilot:

Citater fra anmeldelser:

” En kæmpe anbefaling herfra. Jeg har fået Botox i bekymringsrynken og pande. Udover at jeg er utrolig tilfreds og glad for resultatet så er Hanne en yderst rolig , behagelig og dygtig behandler. Og hun har guidet mig til et flot resultat som er meget naturligt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra”.

“Jeg har fået Botox i øvre ansigt. Det har jeg prøvet før. Dog har jeg aldrig oplevet eå rolig og omhyggelig en behandling !! Hanne får en til at slappe fuldstændig af!! Hanne er ærlig i sin “vurdering af behov” intet bliver “oversolgt”. Hun er lyttende og nær. Og hun laver de fineste naturlige resultater. – SAMTIDIGT med at hun lytte til ønsker. Hun fulgte selv op på min behandling 9 dage efter – det har jeg aldrig oplevet eller hørt om !. Hun er i den grad en behandler der værner om sit værk – sig sine klienter. Hendes fine, rolige, elskværdige væsen er kun et plus!-. Achievement Clinic får mine bedste og fineste anbefalinger”.

“Rigtig god første oplevelse hos Achievement Clinic. Jeg har fået lavet Juvederm Filler hos Hanne.  Det var min første gang, så der var selfølgelig en masse spørgsmål, som Hanne tog sig tid til at besvare og jeg følte mig derfor helt tryg ved behandlingen hos hende. Vi havde en rigtig god snak om forventninger og hun gav en masse gode råd undervejs. Hanne er utrolig dygtig og omhyggelig og resultatet blev præcis som jeg havde håbet. Tak Hanne for den rigtige gode oplevelse”.

ACHIEVEMENT CLINIC

Artillerivej 154, 3. th. – 2300 København S.

Vi bor på Islands Brygge med udsigt til Københavns Havn og Havnevigen.

PARKERING

Kommer du i bil så kan du parkere ved Rema 1000.

Husk at stille din P-skive.

Kærlig hilsen Hanne Christine, Indehaver.

INFORMATION

Inden behandling skal du som ny kunde altid være konsulteret hos vores læge (ved Botox) eller sygeplejerske (ved Filler) mindst 48 timer før første behandling i klinikken.

Afbud af bestilt tid skal senest ske dagen før kl 12.00. Ved afbud senere end kl. 12.00 dagen før – vil du blive opkrævet et gebyr på 500 kr.