Skip to content

Om  ACHIVEMENT CLINIC

KOSMETISKE SKØNHEDS BEHANDLINGER

 

A C H I E V E M E N T-kopi

I klinikken prioriteres høj kvalitet og patientsikkerhed og det mærker du lige fra du træder ind i klinikken, til opfølgende konsultation og behandlinger. 

Hanne Christine er klinikkens indehaver. hun er uddannet sygeplejerske siden 1988 og er Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

For Hanne Christine betyder det meget, at du som kunde bliver den bedste udgave af dig og at du går herfra med glæde og tilfredshed.

I klinikken har vi en tilknyttet special læge som blandt ander vil varetage klinikkens Botox konsultationer.

Hanne Christine 

Min vision er udsprunget af kærlighed for mennesker. Alle kunder i klinikken har en helt særlig betydning.

Hanne Christine har et skærpet fokus på patientsikkerhed og har derved gennem 5 år hjulpet Sundhedsorganisationer gennem Tilsyn fra Styrelsen for patientsikkerhed.

Hanne Christine tilegnet sig kompetent erfaring i klinikarbejdet, hvor hun har bistået med forskellige skønhedsbehandlinger.

Hanne Christine kendetegnet ved sin yderst professionelle tilgang til altid, at levere det bedste. Kombineret med hendes veludviklede sans for æstetik arbejder hun ud fra en evidensbaseret tilgang og er yderst dedikeret til, at opnå det bedst mulige resultat. 

Som behandler værdsætter hun det naturlige udseende. Hun vil føre dig som kunde godt og sikkert i mål – hos hende vil du altid føle dig tryg og i helt sikre hænder. 

Endvidere har hun et veludviklet talent i, at møde dig som kunde således, at du altid vil føle dig set og hørt.

Hanne Christine er meget ambitiøs og kvalitetsbevidst og arbejder med høj etik. 

Hanne Christine har siden 2007 arbejdet med coaching som redskab. Coaching vil hjælpe Hanne Christine til, at åbne op for dig som kunde i din bevidsthed omkring dine realistiske ønsker for din behandling. Derved skabes der en helt tydelig og klar afstemning til gavn for dig som kunde.

ACHIEVEMENT CLINIC

Artillerivej 154, 3. th. – 2300 København S.

Vi bor på Islands Brygge med udsigt til Københavns Havn og Havnevigen.

PARKERING

Kommer du i bil så kan du parkere ved Rema 1000.

Husk at stille din P-skive.

Kærlig hilsen Hanne Christine, Indehaver.

INFORMATION

Inden behandling skal du som ny kunde altid være konsulteret hos vores læge (ved Botox) eller sygeplejerske (ved Filler) mindst 48 timer før første behandling i klinikken.

Afbud af bestilt tid skal senest ske dagen før kl 12.00. Ved afbud senere end kl. 12.00 dagen før – vil du blive opkrævet et gebyr på 500 kr.